Aku menang GA wei… ko ada?

Alhamdulillah… rezeki mencurah2 ke ladang gandum… semalam dapat tiket wayang free, hari ni oshin bgtau aku, yang aku menang GA,

memula aku pelik gak, GA mana aku masuk? cam dah lama tak join mana2 GA sbb sibuk,lgpn cam dah xramai blogger wat GA skarang, yang buat segmen pn dah kurang gak… ok, so aku pon bukak link tu… masuk ke blog mylovely fieda. Continue reading

(Visited 29 times, 5,376,952)

sengih sorang2 : menang loteri rm 3 juta

 

seorang lelaki bergelar suami pulang ke rumah dan memanggil isterinya secara tiba2

suami: sayang, cepat kemaskan beg awak!

isteri : kenapa?

suami : abang baru menang loteri RM 3 juta

isteri : wah, bagusnya ! abang nak saya kemaskan beg untuk bercuti ke mana?kita hendak naik kapal mewah atau bercuti ke luar negara bang?

suami : suka hati awaklah,saya tak peduli kemana awak nak pergi. yang penting, awak seorang yang keluar dari rumah ini!

 

 

 

p/s: masukkan https://alongxp.com dalam bloglist korg dan singgah setiap pagi utk sengih sorg2 🙂

 

 

 

Hasil carian :

(Visited 173 times, 5,376,952)