Cara nak ayat awek ajak….

Tertarik dengan status fb penulis blog ohpilihanku, buat saya rasa macam nak je buat kelas atau tutorial atau entri tentang cara nak ayat awek ajak….

Cara nak ayat awek ajak apa? Mesti korang harapkan cara nak ayat awek ajak main kan? Sebab itulah kata kunci atau keyword yang orang selalu cari kat blog ni.

ayat awek main cara nak ayat awek ajak

Walaupun, pada akhirnya, entri yang keluar bila orang search tu akan membawa kepada entri INI. Jangan ingat orang tak boleh kesan apa yang korang cari tau… hahahaha.

Jadi macam mana boleh orang cari benda lain? jumpa yang lain?

Itulah skill seo yang korang kena study dalam Kitab Teknik SEO ni… berbaloi-baloi beb…

Ok, kita teruskan dengan cara nak ayat awek ajak…

Continue reading

Hasil carian :

(Visited 11,574 times, 5,351,611)

mahal dan bagus

Yang mahal tak semestinya bagus, yang bagus tak semestinya mahal – iklan sabun

Hasil carian :

(Visited 152 times, 5,351,611)

Muka yang ganas bila main gitar – part 2

sambungan entri hari tu… Muka yang ganas bila main gitar

die nyanyi lagu not rendah kot… tu yg die wat camtu,supaya pitching tak lari

 

 

 

baru rock beb.. hehehe

haaa… ni conform die nyanyi lagu leleh ni…

yeaarrgghh… rock habis… hahaha

harap2 lagu tu seganas muke die lah

haha… adakah die juga menahan kentut?

effect kena tiup angin ke ape ni?

hah.. tuuuu dia…

1 kod 1 memek muke ke bang?

macam2 hal la diorg ni… ok jom kite jengah blog acapzana admi, nabihan  dan like page fb alongxp.com ok?

Hasil carian :

(Visited 277 times, 5,351,611)

Muka yang ganas bila main gitar

Muka memasing feel habis bila main gitar

ni baru by heart ni

muka stim semacam je nih…

 

macam dah bertahun dah tak dapat pegang gitar

muke bernafsu… kat gitar… hehehe

nak kentut pon tak payah la sampai nak buat muka camtu… hahaha…

Rasanya jari dia tersepit kat celah tali tu kot

yang ni tak tau ape kes

tak cukup besar ke lubang hidung tu sampai nak tarik nafas cam tu

rileks la bro santana oi feel lebih lak die

bapak sape la yang buat muke camni ni…

takyah la ikut muka abang ni… jom ikut along pegi blog dwaty, alan, lynda dan like page fb alongxp.com ok?

 

Hasil carian :

(Visited 314 times, 5,351,611)