Blog review – mohamadfbi.blogspot.com

Assalamualaikumwarahmatullahiwabarakatuh, salam sejahtera dan salam 1 Malaysia… baeklah tuan2 dan puan2, seperti yang anda tahu(kena tahu), saya telah pon membuat segmen blog revieeeeeew… dan beberapa orang telah pon menyertainya…  antaranya azrijohan,suhaili sarif, jejaki terhangat, skyboys dan blogger yang blognye saya akan review ini, geng lepak.

utk skyboys dan azrijohan saya da review, boleh tengok kat sini, Blog review – azrijohan.blogspot.com dan sini Blog review – skyboys89.blogspot.com 

ok,skarang ni saya nak review blog geng lepak nih…

baeklah…seperti yang korang boleh lihat, ini lah die screenshot blog beliau. waaaa…. banyak aku nak tegur nih…

tapi kite tengok dulu sedikit psl blog ni dan kenapa die nak direview:

Tarikh mula tulis blog : 30 April 2010
Entri paling disukai : Kereta aku dicuri
Entri paling banyak pengulas : Lelaki dicabul wanita…Apa Nak Buat?
Sebab muktamat kepingin Blog Geng Lepak untuk direview oleh Ni La Blog Aku (AlongXP.com) adalah seperti berikut:
  1. Blog tak femes, jadi buat entri untuk dapatkan kepemesan-Nak jadi artis, tak cukup ensem, tulis blog pulak tak cukup pandai…kena la harap orang tolong femeskan diri yang serba kekurangan ini…heeee:)
  2. Nak input dari orang yang lagi expert dalam dunia blog. Any comments or suggestion are very much appreciated sir. Sir! thank you sir!!!!
  3. Mengisi masa lapang yang sedia terluang. Di kala lewat malam begini, daripada aku menyonyong layan FB tanpa iput, lebih baik buat satu entri untuk mafaat semua. haha…soooweeetttt kan saya…

Continue reading

(Visited 27 times, 5,375,209)

karaoke…

menyanyi karaoke yeah….setelah berbulan tak karok( karaoke )… mlm ni aku akhirnya karok, di sponsor(nanti2 byr balik) oleh encik izlan razi… dan encik arel…

tensen gak ar sbb xleh bwh lagu awie…sll leh je bwk kecuali lagu di penjara janji…ada part2 xleh bwk…

ni nyanyi lagu nur nilam sari xlepas… adoi…tekanan disitu…

tapi puas bile leh bwk lagu may-sendiri, wlaupun juz backup izlan time kat key tggi…

tp ok ar…sbb selalunye azab aku nak nyanyi key tggi tu klu mood aku ngah xsesuai ngan lagu tu…

anyway,thank kat arel sbb ko la aku ngan lan kua lepak mlm, da lame kitorg ni xkua mlm…

lan xkua sbb ade bini, aku lak xkua sbb xde membe nk diajak kua n kewangan xstabil…

thank…

jom layan

{prtm}

(Visited 25 times, 5,375,209)