Shopping RM1212 di Lazada Malaysia [Contest]

Shopping RM1212 di Lazada Malaysia [Contest]

Virus Shopping RM1212 di Lazada Malaysia tengah tersebar kat internet, sila ambil langkah menjaga kad kredit anda, terutama jika anda suami kepada isteri yang kaki shopping online terutama di lazada, sila pastikan kad kredit anda dibawa ke mana-mana walaupun ketika ke tandas atau bilik mandi. hehehehe.

Apa nerakakah yang kau merepek ni alongxp? Ok, macam ni ceritanya, kan bulan lepas saya isytiharkan bulan blogwalking kan? dimana saya telah dengan bangganya blogwalking kaw-kaw ke banyak blog sehinggakan telah meningkatkan ranking alexa blog ni.

Dan sepanjang pengembaraan saya tu, boleh tahan banyak blog yang dok cerita pasal Shopping RM1212 di Lazada Malaysia ni, saya syak yang mereka semua ni berpakat nak melakukan sesuatu. Jadi saya menukarkan diri saya ke mode penyiasat persindirian yang tak bertauliah. Continue reading

Hasil carian :

(Visited 252 times, 5,369,539)