Koleksi ciptaan mentol yang kreatif

Beberapa koleksi ciptaan mentol yang unik,pelik dan kreatif yang sangat jarang kita dapat jumpa…

Mentol rata

Lilin Mentol

 

Lampu suluh berbentuk mentol

 

Mentol kembar siam

Lampu mentol pecah

 

Mentol mudah alih

Lampu wireless

 

 

 Lampu poket

boleh tgk kat sini 

 

 Lampu gergasi

Kitar semula mentol lama

ok,jom kita jengah skali blog eira dan ciklily… like sekali page alongxp.com ni ye…

Hasil carian :

(Visited 447 times, 5,351,611)

Lampu susu dalam gelas




Gelas ni bukan gelas biasa tau… gelas ni ada susu yang tak tumpah2…hehehe… bila kita tegakkan,lampu dia nyala, bila disengetkan, lampu dia padam…

 

Hasil carian :

(Visited 346 times, 5,351,611)

haha…puas hati aku!!!

kalau korg prasan, dlm pukul 8 lebih(mlm) aku tweet haha…br aku puas…

ni gara2 kerana aku berjaya untuk tidak ditipu oleh tauke kedai aksesori, citernye… mggu lpas, aku tuka lampu depan keta aku, aku amek lampu ni… aku tak ingat ar name die,ade org panggil lampu eagle,ade org paggil lampu projector, aku ade dengar sorg cina ni cakap,aku lupe, ni ha rupe menatang tu…

seperti yang korang boleh tengok, ada 2 lampu yg bentuk gelang warna putih,masa ni dua2 nyala, aku beli ari khamis,dan aku balik kampung malam tu gak, esoknye(hari jumaat,aku tengok lampu tu da tak nyala dah) so ari isnin ari tu, balik keje,aku pon pegi aksesori kereta yang aku beli tu. Continue reading

(Visited 51 times, 5,351,611)

Pasal lampu hazard

Assalamualaikum,salam sejahtera dan salam satu Malaysia, hari ni saya nak luahkan perasaan tidak puas hati pasal penggunaan lampu hazard oleh rakyat Malaysia…korang tau tak amende lampu hazard tu? Lampu hazard tu ade sesetengah org panggil double signal…sbb bile suis lampu hazard(lihat imej dibawah…)ditekan,kedua2 lampu signal(kiri dan kanan) akan menyala dan berkelip secara serentak.

Continue reading

Hasil carian :

(Visited 358 times, 5,351,611)