Mintak darah!!!

Assalamualaikum,salam Sejahtera dan salam 1 Malaysia, Selamat Hari Raya, maaf zahir dan batin… sebenarnye entri ni aku buat dah lame dah, dah sebulan dah siap, aku buat entri ni masa aku dok blogwalking, cari balik blogger2 yang penah komen kat blog aku… dan aku ntah camne ntah leh tersampai kat blog perisai mahkota ni… dan latest entri die mase tu bertajuk Mintak Darah~

aku tak buat entri ni masa bulan lpas sbb tengah puasa, kang mcm2 la alasan korang kan? hahaha… nak tunjuk la buku derma darah aku ni ha… buku ni aku dapat masa 1st time derma darah 6 tahun lepas, masa tu aku belajar poli dulu. mcm2 kenangan psl derma darah ni… tapi malas ar nak citer skang. Continue reading

(Visited 35 times, 5,351,169)

Blog review – suhailisarif.com

Baeklah…kite kembali dengan blog review ye tuan2 dan puan2…(asal wat entri review je,mesti mood chef wan aku dtg). Ingin diingatkan lagi, kalau nak join segmen blog review ni, klik kat sini –>> saya nak review blog korang, baca entri tu, buat ape yang diperlukan, tak yah tanye kat komen “boleh review blog saya?”,”saya nak join boleh?”,”tolong la review blog saya”.. boleh… boleh… tade masalah untuk aku review blog korang, tak de ruginye pon aku review. ni dah tanye boleh ke tak ke ape sume, tak masuk balik check komen tu pon.

satu sebab aku suruh buat bnd2 tu, sbbnye mudah lah aku nk olah ayat,so bile org g blog korg pon, ade la benda yg die nak baca dulu. dan aku nk review blog yg ownernye betul2 nk direview, sbb bukan sume org nak direview.

dah membebel2 lak aku nih… Continue reading

(Visited 18 times, 5,351,169)