Alongxp di komuniti blogger lagi

hari jumaat baru-baru ni, macam biasa lah,aku ping entri kat byk tempat antaranya komuniti blogger dah siap ping tu,aku terpandang la widget bacaan tertinngi minggu ni, ternampak lak entri penangan cincin keliling bulan tu.. eh tu cam entri aku, dapat 42 bacaan, ok la tu kan? at least top 10 beb. byk berjasa la komuniti blogger ni, dulu aku difeatured kat sana. skang entri aku dapat top 10 lak(wlaupun aku nombo 9 je pon hahaha)

 

(Visited 24 times, 5,351,490)

Bila alongxp di featured di komuniti blogger…

Huhu…

hari sabtu ari tu nak ping blog kat komuniti blogger,xleh… ade masalah…so aku scroll bwh2 kat main page komuniti blogger tu…

sekali ade lak bahagian ni…terkujat aku…

so bile klik kat sana…

tapi sayangnye, blog aku yang laen yang diletaknye… blog yang da tak aktif lak tu… blog tu dulu saje aku buat, konon nk mengejar kekayaan… tp bile duit jadi target, cam biasa ar…tensen melande…so aku stop… xtau ar camne leh die jumpe blog yg tu lak… baca lagi alongxp di komuniti blogger, bile aku nk di featured kat nuffnang lak?huhu…

 

(Visited 23 times, 5,351,490)