Ucapan terima kasih kepada pemberi komen

Assalamualaikum dan hai para pembaca blog alongxp.com, apa khabar?(boleh tak korang jawab di ruangan komen?) Kali ni saya nak kongsikan cara untuk kita beri ucapan terima kasih kepada pemberi komen.

Ok, sebelum saya mengembirakan anda dengan tutorial cara memberi ucapan terima kasih kepada pemberi komen di blog anda, izinkan saya memberi kesedihan kepada anda.

Berita sedih ini adalah untuk pengguna blogspot, sebab entri ni adalah untuk pengguna self-hosted wordpress sahaja sebab ia memerlukan kita memasang plugin. Iaitu plugin Thank Me Later.

Ucapan terima kasih kepada pemberi komen

Pernah tak korang dapat ucapan terima kasih lepas korang bagi komen kat mana-mana blog? Mungkin pernah mungkin tak pernah. Mungkin di blog tu sendiri atau dapat ucapan terima kasih melalui email. Continue reading

Hasil carian :

(Visited 251 times, 5,376,896)

Terbantut di tengah jalan

Terbantut di tengah jalan

Masa saya try search keyword terbantut di tengah jalan seperti yang disarankan dalam kitab seo merah jambu, inilah hasil yang saya jumpa.

terbantut di tengah jalanNampak tak? hehehehe… yang lebih menarik, bila klik pada butang images yang membawa kepada hasil carian gambar terbantut di tengah jalan, memberikan macam-macam hasil. Continue reading

Hasil carian :

(Visited 199 times, 5,376,896)

Tak nak komen apa-apa kat blog tu

Tak nak komen apa-apa kat blog tu

Tak nak komen apa-apa kat blog tulah… dah kenapa tak nak komen apa-apa kat blog tu? apa yang salahnya? apa yang tak bagusnya blog tu?

Tak tahulah orang lain, tapi kalau macam saya, komen adalah cara untuk saya membalas kunjungan mereka yang dah datang ke blog saya.

Jadi selalunya saya akan pergi ke blog yang dah pernah komen di blog saya dan meninggalkan komen di blog saya.

Tapi ada kalanya saya tak boleh nak komen atau saya tak nak komen apa-apa kat blog tu. Apa sebab terjadinya hal yang sedemikian rupa?

tak nak  komen apa-apa

Antara sebab saya tak nak komen apa-apa kat blog tu adalah. Continue reading

Hasil carian :

(Visited 249 times, 5,376,896)

Blogger pemurah bulan 3

Blogger pemurah bulan 3

Blogger pemurah bulan 3 adalah satu jolokan yang harus diberikan kepada tuan tanah untuk blog www.bloggerlelaki.com kerana beliau bermurah hati untuk memberikan komen paling banyak sepanjang bulan 3 2015 ni.

blogger ramah bulan 3Tahniah di ucapkan kepada kucha lana, tuan tanah www.bloggerlelaki.com. Untuk pengetahuan anda semua, selain dari jadi blogger pemurah bulan 3, beliau juga salah seorang dari 3 orang blogger banyak komen bulan januari. Continue reading

(Visited 57 times, 5,376,896)