apsal korg PUNYE laen daripada aku? pelik la…

kalau sape yang ade twitter widget cam kat sidebar aku ni, korg bandingkan twitter widget aku ngan korg punye, same tak? pasti ke same? mungkin ade yang same, mungkin ade yang tak same, tapi kebanyakkan blog, yang aku tengok, tak same dengan widget aku,  ok, ape yang berbeza?? tengok tweet2 yang ada dalam widget aku ni…  Continue reading

(Visited 70 times, 5,351,613)

Bilion terima kasih kepada semua

entri ni aku buat pukul 2 pagi,walaupun letih dan ngantuk sbb kesibukan kerja dan aktiviti laen,tp aku gagahkn jugak kerna menghargai korang

Lately, rezeki aku dari sudut perhubungan sesama blogger amat la murah… yang terbaru, bila kopi promote blog aku sbg salah satu bloggers superb wajib lawat, paling terharu bila blog ni blog 1st dalam list die tu… serius terharu, sebab blog die antara blog yang ramai visitor,dlm rami2 tu, aku antara yg dipilih… huhu…

pastu dek kerana entri satu segmen ni, benda pelik pasal diri aku tu menarik perhatian sorg blogger sampai die wat entri psl lelaki suke pink,siap promote aku lagi… pink gak la muke aku bile tgk ade org promote aku…

dan… Continue reading

(Visited 23 times, 5,351,613)

I luv u la nuffnang!!!

ye…setelah aku luahkn segala ketidak puasan hati aku kat encik nuff nih,akhirnya mereka telah berlembut hati untuk bg aku BE, ha…sekali dua ko die bg aku… banyak lak tu… tengok nih…

banyak kan?kan? haaa… baek x nuffnang nih? baek kan? sayang sgt kat nuff nih…rs cam nk comolot je… sayangnyeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee kat nuff nih…

Hasil carian :

(Visited 47 times, 5,351,613)

Bercuti…

Assalamualaikum,salam sejahtera dan salam 1 Malaysia dan selamat pagi sume… masa aku taip entri ni da pukul 2 pagi,tp hehehe…seting bia publish pukul 8 pagi…

Ni sume psl radio era dalam riuh pagi era ar ni… diorg asek wat topik psl cuti je… ari tu citer psl baki cuti, smlm citer psl tempat cuti yg org xtau… pastu ex-gf aku asek sbut psl die bercuti je…

Jeles gak ar… tp nk wat camne… cuti skang da xde makne da… byk cuti aku sblm ni aku habiskn ntah wat pe ntah… kdg apply sbb mls nk g keje… kdg sbb xsihat,tp mls nk g klinik…

duit pon xde nk g bercuti… nk g bercuti ngan sape? Continue reading

(Visited 20 times, 5,351,613)