Review – Nur Kasih the movie

semalam, ngan gagahnye, aku telah pergi menonton filem Nur Kasih the movie, pergh..mmg terbaek la… sape yang follow drama die sebelum ni, gerenti tak senang duduk kalau tak tengok citer ni, wlaupun ngah sesak, wallet da nipis, aku korbankan 24 henget utk g tengok citer tu, ternayata mmg pengorbanan yang berbaloi-baloi…

ok, aku mulakan review aku, citernye bermula bile aidil baca yassin ngan nada yang sebak, sebab baru start, so aku blur gak, ape kes tetiba aidil dok baca surah Yassin ngan sebak kan?

On the way aidil dengan adam balik, aidil singgah kat satu pokok yang dah mati dan kering, aidil muhasabah diri dan cube kawal perasaan sedih, then diorg sampai kat tempat Nur amina, anak2 aidil, mariam dengan elias(kalau aku tak salah la) dah tggu die, tak terjawab aidil bile anak bongsu die tanye mana die pegi. Continue reading

Hasil carian :

(Visited 22 times, 5,375,151)

Bilion terima kasih kepada semua

entri ni aku buat pukul 2 pagi,walaupun letih dan ngantuk sbb kesibukan kerja dan aktiviti laen,tp aku gagahkn jugak kerna menghargai korang

Lately, rezeki aku dari sudut perhubungan sesama blogger amat la murah… yang terbaru, bila kopi promote blog aku sbg salah satu bloggers superb wajib lawat, paling terharu bila blog ni blog 1st dalam list die tu… serius terharu, sebab blog die antara blog yang ramai visitor,dlm rami2 tu, aku antara yg dipilih… huhu…

pastu dek kerana entri satu segmen ni, benda pelik pasal diri aku tu menarik perhatian sorg blogger sampai die wat entri psl lelaki suke pink,siap promote aku lagi… pink gak la muke aku bile tgk ade org promote aku…

dan… Continue reading

(Visited 26 times, 5,375,151)

woot..200…woot…

huhu…satu peningkatan yg agak best bg blog aku, visitior 201,ngan excitednye trus aku bukan admin page,nk post, pastu br teringat nk print screen, bukak balik, da jd plak da…owh da kul 12..alah…ruginye…

anyway…thanks kat pelawat2 sume… ni yg rs semangat nk wat penambah baikan kat blog ni dr sudut isi n persekitaran blog nih… mekasih sekali lagi…

(Visited 19 times, 5,375,151)