Alasan yang best kalau terkantoi

Semalam, aku jumpe gamba ni dalam surat khabar harian metro.

haha… cam kisah video anwar ibrahim je… ramai dok tanye aku, ade tak jumpe video tu, aku bgtau aku tak cari pon, sbb bukan ade faedah pon. klu tu mmg die,atau bukan die sekali pon, bia ar… gaji aku tak naik gak, harga barang,harga minyak naik gak nnt. so abaikan je la…

p/s: mesti alasan ni ramai dah gune bile kantoi,”tu bukan abg tu,tengok,perut die lg buncit. ekekekeke” klik sini kalau nak tau…

Hasil carian :

(Visited 52 times, 5,364,928)

kalaulah kalau…

Assalamualaikum,salam sejahtera dan salam 1 malaysia… haha… korang rasa-rasa kalau ape gaknye ye? hehehehe…pagi tadi masa dalam perjalanan nak ke tempat keje,aku dgr radio era, krew riuh pagi era ngah bersiaran kat pejabat pos kat gombak sempena aznil riuhkan pos Malaysia bersama ray & hanif, dlm program ni korg leh menderma kepada yg kurang bernasib baik bile korang beli setem ada muke pak nil.huh… gerenti berderet-deret orang beli kan? tambah-tambah pada pengumpul setem… fuh… snangnye cara pak nil nk membantu menghulurkn bantuan ngan jumlah yg besar…kan? kalau la Continue reading

(Visited 22 times, 5,364,928)

tidur…

jam menunjukkan 1.30 pagi waktu malaysia, dan aku masih lom tidur,adela menguap…tp rs rugi lak nk tidur… sbb cam byk bnd aku leh buat ngan waktu tidur tu…camni la aku hari2,tidur lambat,kua lepak ngan kengkawan ke x,aku ttp tidur lmbt, pastu esok pagi da g keje…sampaikan jiran depan umah aku ni pnh tanya… Continue reading

Hasil carian :

(Visited 170 times, 5,364,928)