Skali ada blacklist da…

Semalam aku g jpj, atas kesalahan tinted ar… Skali die bukan setakat check tinted je…mcm2 die check,adeh…nsb baek kesalahan aku cume tinted je…

blacklist jpj
Dalam fikiran aku,pasni…kekusutan aku time nak bayar roadtax dan insuran keta bulan depan jela, sekali mamat tu keluar ngan beberapa helai kertas, pastu die tunjuk kat aku, “encik ada blacklist nih,kesalahan yang sama tahun lepas kan?” adeh…amek…,yela…dah lpas dari tarikh yg patut kena pegi, aku pn xpegila… Masa renew roadtax thn lpas pn lom ada blacklist tu,skali die tunjuk, tarikh kena blacklist tu awal thn ni rupenye…siput tulla…da la aku ngah pening pale nk renew roadtax,skali bertambah lak bnd nk dibayar… Continue reading

Hasil carian :

(Visited 240 times, 5,334,594)

dapat lagi

 

xde ape yg nk dihupdate kn ari ni… sbb serabut dpt surat ni smlm… haish.. thn lpas da dpt, tp asek “nantilah” xbukak2 tintednye… tak pegi la inspection,thn ni dpt lg…kali ni nk bukak la tinted tu…(adeh…nk kena kemas la seat blkg nih), aku wat tinted ni sbb seat blkg aku sll penuh ngan barang, bj la,sweater la kamerala, da mcm dalam almari da seat blkg aku tu..adoi la… haish…. by the way,pada sape yg xde smart phone… Continue reading

(Visited 18 times, 5,334,594)