typo ke malas ke stress ke ape?

lately aku prasan aku asik typo je… butang backspace dah jadi rakan rapat aku pulak 2-3 menjak ni… asekla salah… dan yang aku pelik, aku susah beno nak pandang ke keyboard, budget cam dah hebat sangat je… nak pandang ke monitor terus je… cet.. podah… hahaha

haaaaaaahhh….(bukan mengeluh ye… melepaskan nafas setelah menarik nafas dalam2) salah satu cara untuk mengendurkan urat2 yang tegang dalam pale otak. ok, misi aku hari ni nak menyiapkan kad2 raya… arrrggghh tu lagi stress, nak memikirkan design, nak buat yang simpe kang, ade je yang tak puas hati… sebelum orang lain yg xpuas hati, aku dulu yg xpuas hati… tu la salah satu sebab keje aku byk yg ¬†pending, dah buat2, pastu aku sendiri yang tak puas hati… aku sendiri gak yang tak confident nk present kat org… haaiiiyyyaaa….

owh stress…hahaha

(Visited 53 times, 5,348,686)

Bila lelaki berkereta, pompuan is dangerous driver

hahahaha…td aku jln2 blog,blog walking, aku terjumpe entri ni orang lelaki bila berkereta, mmm… ai cik panadol,cam nk melawan entri sy je lady driver sy je…hahahaha…

lelaki berkereta

ok la…bukan la nk bergaduh atau bertegang urat, dan saya pon xkan menangkn driver lelaki atau lelaki berkereta, just saje nk jwb entri kamu je…

saya bukan la nak mengaku saya ni hebat,tapi setiap masa saya cuba untuk jd lebih cekap. sbb xnak bapak saya tegur lagi sbb bapak sy jurulatih memandu. Continue reading

Hasil carian :

(Visited 40 times, 5,348,686)