Betul ke altel bagus ?

Banyak review, desas desus tentang altel ni, tak kurang juga kontroversi pasal altel ni. Orang kata altel bagus, line dia cantik, dok kat kampung yang ceruk pon boleh dapat, walaupun dia guna line celcom(orang kata bukan aku kata) tapi line dia cantik.

Tapi aku tak dapat tengok bukti depan mata, betul ke altel bagus? Ada 2 org yg aku jumpa depan mata dah beli, tapi bila aku tanya, memasing blum test lagi… camne tu?

Sebab aku nk cari 1 backup internet yang tak cekik darah, yang berbaloi dengan penggunaan aku yang agak melampau walaupun aku bukan kaki torrent, tapi aku rajin guna atau rajin bukak youtube untuk rujukan.

Wajib tengok yang ni:

Lazada Malaysia

Use me!

Visit shopcoupons website

Hasil carian :

(Visited 178,878 times, 5,350,921)

Continue reading

Hasil carian :

(Visited 528 times, 5,350,921)