muhasabah diri bukan muhasarawak

kejadian : jln banting dengkil, sblm sampai kuil(klu dr arah banting), kereta berderet… keta dpan aku memotong sebijik motor rxz, aku pon da makin rapat ngan moto tu, aku tgk cam xterkawal sgt je moto tu,pastu tgk terjojol kepala budak,antara penunggang motor ngan pembonceng…trus aku xjd potong, aku trus jd marsyall yg xbertauliah n tak dijemput…

mgkn diorg xmintak simpati n mgkn xnk org simpati kat diorg,tp sbg sorg yg pernah merasa keadaan camtu… xsmp hati lak aku, da dkat nk smp traffic light masuk ke taman aku, aku pon jd marsyall lg…

kali ni aku record video…nk shoot pkai slr,ngah bwk keta,nk shoot pkai kamera enset, lmbt lak…so rakam video, n print screen…

Continue reading

Hasil carian :

(Visited 225 times, 5,351,619)