Berhati-hati bila guna LPT2

Assalamualaikum dan hai pembaca blog alongxp.com, sebelum kita teruskan membaca, ingin saya ingatkan, berhati-hati bila guna LPT2

hantu lpt2

gambar sekadar nak takut-takutkan korang

Kenapa saya suruh berhati-hati bila guna LPT2 ni? Bukan saya yang suruh sebenarnya, Ketua Ketenteraman Awam dan Trafik Terengganu, Superintendan Kamaluddin Mohamad yang kata Continue reading

Hasil carian :

(Visited 294 times, 5,369,459)

Pengalaman timing belt putus

Assalamualaikum(untuk yang beragama islam). Hai selamat pagi, selamat tenghari, selamat petang, atau selamat malam kepada semua pembaca,kali ni saya nak cerita pengalaman timing belt putus.

Sebelum ni saya pernah cerita pasal pengalaman saya kena chicken pox, pengalaman berbloging saya, pengalaman jumpa hantu, pengalaman selipar hilang dan pengalaman kad pengenalan hilang.

Cerita pasal pengalaman timing belt putus ni ada kena mengena sikit la dengan cerita pasal isu vape meletup yang saya tulis hari tu.

timing belt putus

sumber gambar: enjin carian

Kena mengena antara pengalaman timing belt putus dengan isu vape meletup tu adalah benda kalau nak jadi. hehehehe

Sebelum saya cerita pasal pengalaman timing belt putus, biar saya terangkan apa itu timing belt. Continue reading

Hasil carian :

(Visited 4,584 times, 5,369,459)

kenangan…

korg pernah dgr lagu ni? Dayang Ku Intan & Jay Jay – Kita Insan Biasa… aku xtau la budak-budak skarang tau ke x,tapi sape2 yg sebaya aku atau lebih tua mesti tau lagi ni… top gak la lagu ni kan? aku td tengah pilih lagu nk masukkan dalam memori kad,nk letak balik dalam kereta, memori kad tu aku guna masa ada job baru nih… so skang nk masukkan balik la… tengah dok pilih2, ternampak la lagu ni… terus teringat kat seseorang… sorg gadis dan kemudian jd wanita yg pnh hidup ngan aku, kitorg pnh nyanyi lagu ni(melalak sbnrnye) ms naek motor otw balik ke kluang, n tiap2 kali aku lalu tempat tu kat highway,aku mesti teringat kat die, wlaupn die da kawen,n bakal jd mak lagi skali ngan suami baru die,n aku pon da ada gf skang, aku xkn pnh lupekn die,syg tu tetap akan ade wlaupun secubit kat dlm ati aku nih… tambah2,ngan die dulu,2 hero dah kami “publish”, muhammad andi haikal dan muhammad andi hazim, sampai la beberapa generasi akan datang, tu la bukti kasih syg aku… aah…da mule masuk mode jiwang+sentimental+tacink dan sbgnye dah… ok… jom same2 nyanyi lagu nih…

Continue reading

(Visited 32 times, 5,369,459)