Kenapa update blog setiap dua hari?

Kenapa update blog setiap dua hari?

Ada pihak yang bertanya Kenapa update blog setiap dua hari? Bila saya kata entri seterusnya akan publish lusa atau 2 hari lepas entri terbaru tu.
Benda ni mungkin ada yang perasan, mungkin “lantak kaulah”, tapi blog saya ni akan Publish atau terbitkan entri atau post atau artikel setiap dua hari atau selang sehari. Kenapa saya buat macam tu? Kena update blog setiap dua hari?
Kenapa saya tak update hari-hari? Atau update 3 hari sekali? Atau 4 hari sekali atau seminggu sekali atau sebulan sekali atau 3 kali sehari? Kenapa mesti nak update 2 hari sekali?

kenapa update blog setiap

Banyak sebabnya saya selangkan sehari atau setiap dua hari. Antara sebabnya:

Saya work smart + work hard. Maksudnya apa? Maksud saya, bila saya ada idea, saya akan draftkan idea saya kedalam apa-apa medium yang saya sempat capai. Kalau masa tu saya depan laptop atau pc, dengan laptop atau pc lah saya draftkan idea saya tu Continue reading

Hasil carian :

(Visited 81 times, 5,376,604)