Apa khabar mr.diy? [Kongsikan]

Assalamualaikum dan apa khabar para pembaca alongxp.com? Kenapa tajuk hari ni apa khabar mr.diy? Sebenarnya topik utama adalah pasal ketidak puasan hati saya terhadap… mungkin sikap staf mr.diy giant banting.
Saya ambil masa beberapa hari juga nak fikir tajuk yang tak biadap untuk perkara yang saya anggap biadap. Pada saya, menghalau pelanggan tu biadap. Makin panas?
Dan masa perkara yang terjadi di mr.diy giant banting tu bermain dalam kepala saya, saya tengok iklan celcom di tv, dengan muzik latarnya adalah lagu apa khabar-joe flizzow ft sonaOne, kelihatan staff celcom dah tutup lampu, tiba-tiba ada pelanggan masuk, staff celcom buka balik lampu kedai celcom tu.

apa khabar celcom
“Wah…. baiknya staf celcom tu…”kata penonton yang menonton iklan tu.. mungkin itulah yang pembuat iklan celcom tu harapkan dari penonton, hakikatnya? “Eleh… Jangan harap… Customer ada lagi dalam tu pun diorang dah tutup lampu” mungkin itulah yang ORANG KATA.

mr diy tutup lampu
Well… saya tak tahulah kalau celcom, tapi kalau kat mr.diy giant banting, memang itulah yang terjadi.
Papan tanda menunjukkan waktu perniagaan tak ada(saya dah pastikan masa beratur nak bayar, masa bayar, masa nak keluar dan masa di luar), tak tahu waktu sebenar mr.diy giant banting tutup pukul berapa, saya masuk lebih kurang pukul 9.30-9.35 malam. Objektif saya masa tu nak cari beberapa spanar dan set allen key.

Apa khabar mr.diy?

apa khabar

Ok, so apa kaitan lagu apa khabar yang menjadi lagu latar video celcom dengan mr.diy yang membuatkan saya tulis entri bertajuk apa khabar mr.diy? Continue reading

Hasil carian :

(Visited 962 times, 5,375,417)

sengih sorang2 : menang loteri rm 3 juta

 

seorang lelaki bergelar suami pulang ke rumah dan memanggil isterinya secara tiba2

suami: sayang, cepat kemaskan beg awak!

isteri : kenapa?

suami : abang baru menang loteri RM 3 juta

isteri : wah, bagusnya ! abang nak saya kemaskan beg untuk bercuti ke mana?kita hendak naik kapal mewah atau bercuti ke luar negara bang?

suami : suka hati awaklah,saya tak peduli kemana awak nak pergi. yang penting, awak seorang yang keluar dari rumah ini!

 

 

 

p/s: masukkan https://alongxp.com dalam bloglist korg dan singgah setiap pagi utk sengih sorg2 🙂

 

 

 

Hasil carian :

(Visited 173 times, 5,375,417)