Download cerita baru

” Bro, download cerita baru “, “Apa cerita baru yang ada? dah download?”, “jap g aku dtg nak sedut movie baru-baru”.

Assalamualaikum dan salam sejahtera para sahabat blog alongxp.com, well… dialog-dialog kat atas tu adalah dialog atau pertanyaan kawan-kawan saya kepada saya.

Mereka mengharapkan yang saya ni rajin download cerita baru je. Bukan nak kata mereka membebankan saya, tidak sama sekali, cuma… saya ni bukan jenis yang follow cerita baru, terutama sekali cerita melayu. hehehehe.

Saya bukan jenis yang rajin tengok tv, bila remote ditangan saya, dan wife saya tengah tak fokus pada rancangan di tv, maka saya akan buka channel HBO, cinemax atau Fox. dan kebanyakkan cerita dalam tu semuanya bukanlah cerita baru, paling baru pun mungkin dah keluar 6 bulan sebelum tu.

Download cerita baru

download cerita baru

Selalu ko download cerita baru kat mana? Continue reading

Hasil carian :

(Visited 562 times, 5,351,032)

review blog mrhanafi.com

review blog mrhanafi.com

Ye, hari ni adalah giliran untuk saya review blog mrhanafi.com pula selepas saya review blog sensasi2020.com. Blog mrhanafi.com adalah blog nombor 8 dalam senarai blog ahli best blogger network, satu group whatsapp yang banyak memberi kebaikan kepada ramai blogger.

Group whatsapp ni mempunyai ramai blogger-blogger yang otai tapi tak sombong malah tak kedekut ilmu dan rajin membantu ahli group.

Kalau nak join group whatsapp best blogger network ni, boleh klik pada link ini >>best blogger network<< dan contact admin group whatsapp tu untuk di masukkan ke dalam group. Continue reading

Hasil carian :

(Visited 773 times, 5,351,032)