macam mana nak translate bila tak boleh copy?

Pernah tak korang nak guna Google translate di handphone untuk translate perkataan yang korang tak tahu macam mana nak taip, so guna copy paste la kan? Tapi macam mana nak translate bila tak boleh nak copy?

Contohnya macam saya, saya main game cina. Ok, fakta pasal saya, saya tak berapa nak main game sebab saya seorang yang sangat-sangat sibuk. Saya tak mudah dipengaruhi tapi tak mustahil untuk dipengaruhi jika kena pada cara dan masanya.

three kingdom

Kalau saya main game sekali pun, game strategy bukanlah kegemaran saya sebab ia akan menyebabkan komitmen kepada otak saya dan masa saya.

Jadi macam mana saya boleh terjebak dengan game cina ni pulak? Continue reading

Hasil carian :

(Visited 48 times, 5,377,341)