gengblogger dah kembali laaa…

Tadi tengahari masa aku membalas lawatan blogger2 yang reply komen kat blog aku, aku terperasan ade widget gengblogger kat blog tu, sayangnye aku terlupa nk printscreen blog tu… bile teringat, xjumpe2 gak… adeh… aku ingatkan blog lekat lekit,cari2 tadi tak jumpe lak, nak cari kat blog batu^nisan, asek la line tenet aku problem… lameeeee no load… last2 google chrome bgtau aku

Oops! Google Chrome could not connect

arrgghhh… tekanan aku… tak kisah la tu kan? ape yang penting? kerjasama… ye… pandai… tapi tu bukan jawapan yang sesuai sekarang ye.. jawapanye adelah, gengblogger dah ok dah skang, so leh la copy balik widgetpelawat tu(so kite leh tau sape stalk kite wakakaka) dan boleh la ping entry kat gengblogger tu… tq gengblogger… mmuuaahh… wallaa…hahaha… aku bukan gay ok…

aku dah pasang dah, korg dah pasang?

 

(Visited 88 times, 5,377,704)

Blog review – mohamadfbi.blogspot.com

Assalamualaikumwarahmatullahiwabarakatuh, salam sejahtera dan salam 1 Malaysia… baeklah tuan2 dan puan2, seperti yang anda tahu(kena tahu), saya telah pon membuat segmen blog revieeeeeew… dan beberapa orang telah pon menyertainya…  antaranya azrijohan,suhaili sarif, jejaki terhangat, skyboys dan blogger yang blognye saya akan review ini, geng lepak.

utk skyboys dan azrijohan saya da review, boleh tengok kat sini, Blog review – azrijohan.blogspot.com dan sini Blog review – skyboys89.blogspot.com 

ok,skarang ni saya nak review blog geng lepak nih…

baeklah…seperti yang korang boleh lihat, ini lah die screenshot blog beliau. waaaa…. banyak aku nak tegur nih…

tapi kite tengok dulu sedikit psl blog ni dan kenapa die nak direview:

Tarikh mula tulis blog : 30 April 2010
Entri paling disukai : Kereta aku dicuri
Entri paling banyak pengulas : Lelaki dicabul wanita…Apa Nak Buat?
Sebab muktamat kepingin Blog Geng Lepak untuk direview oleh Ni La Blog Aku (AlongXP.com) adalah seperti berikut:
  1. Blog tak femes, jadi buat entri untuk dapatkan kepemesan-Nak jadi artis, tak cukup ensem, tulis blog pulak tak cukup pandai…kena la harap orang tolong femeskan diri yang serba kekurangan ini…heeee:)
  2. Nak input dari orang yang lagi expert dalam dunia blog. Any comments or suggestion are very much appreciated sir. Sir! thank you sir!!!!
  3. Mengisi masa lapang yang sedia terluang. Di kala lewat malam begini, daripada aku menyonyong layan FB tanpa iput, lebih baik buat satu entri untuk mafaat semua. haha…soooweeetttt kan saya…

Continue reading

(Visited 27 times, 5,377,704)