Gelagat manusia…

Hari ni aku tersengih je, mcm smalam la sbb semalam aku jumpe org2 yg penting dlm idup aku, wlaupun sedih sbb tak lama masa yg leh aku spend ngan diorg, tp tu pon da cukup, tp ari ni aku sengih ngan sikap sorg manusia ni, tak tau la aku nak explain camne, tp tula, aku da tau da, die ni ari ni ckp camni, sok ckp camtu plak, tp akhir2 ni die yakinkan aku yg da tak camtu lg, aku pon mcm percaya la, tp huh, mmg dasar KAU, kau mmg gitu la pon, cakap tak serupa bikin(balasan sbb ko suke ckp kat org lain mcm tu), ko kate da xnak buat lg,ko nk tinggalkan yg tak patut, tp ko buat gak, n ko cari gak benda yg tak patut tu… bukan sekali aku buat ko camni, byk kali, ko xde usaha pon (ayat abang ko), ko mmg da ada niat nak buat benda tu(ayat kakak ko plak), meh sini aku bgtau ko, setiap hari aku bg ko peluang, tp ko wat taik lg… aku pon xtau sampai bile aku nak bg ko peluang, tp ko da lama sgt da kenal aku, ko mesti ingat prinsip membalas aku kan? hehehehe… renung2 kan la ye?

(Visited 77 times, 5,352,324)