Posts Tagged gambar lucah tersebar
mengelakkan gambar lucah tersebar

mengelakkan gambar lucah tersebar

terdetik nak share cara macam mana nak mengelakkan gambar lucah tersebar di internet ni bile tengok artis la selalu jadi mangsa gambar lucah tersebar di internet. kadang-kadang video lucah yang tersebar. macam mana nak elak gambar lucah ke video lucah korang tersebar kat internet ke kat mana-mana lah… social network macam instagram ke wechat ke...

macam mana nak buat gambar censored

macam mana nak buat gambar censored

terfikir macam mana nak buat gambar censored bila draft entri yang akan diterbitkan hari khamis malam jumaat ni… pasal gambar lucah tersebar kat internet huhu… so saya terpaksa la edit beberapa gambar tu, kasi censored sikit, kang kena saman lak kan? haha.. so ni saya nak share ckit benda yang saya baru belajar balik, dah...

Archives

×