Fungsi fidget Dan pengguna sebenar

Dua tiga menjak ni dok trending dan jadi isu pasal fidget spinner. Apa benda fidget ni? Apa fungsi fidget dan untuk siapa ia dicipta?

Saya pun baru je tahu pasal benda alah fidget ni, masa tu saya buka laman web lelong nak tinjau-tinjau kasut sport. Terpapar fidget cube di muka depan laman web tu. Jadi saya pun tengok dan baca keterangan dan fungsi fidget cube dan fidget spinner ni.

fungsi fidget dan pengguna sebenar

Apa benda fidget ni? Makna fidget Yang sebenarnya, mengikut kamus dwibahasa dan Google translate adalah meresah atau menggelisah. Bukan bermaksud benda macam gadget dan sebagainya.

maksud sebenar fidgetmakna fidget

Dan video penerangan fidget cube ni boleh ditonton di sini Continue reading

Hasil carian :

(Visited 73 times, 5,369,459)