Status2 di facebook berkaitan Malaysia vs Indonesia

Aku bukan org yg minat tgk bole, tak kira la sape pon main, wife aku je yang minat tgk bola… hahaha pelik kan? bukan pelik sbb pompuan minat tgk bola,tp pelik sbb suami tak minat, isteri yang minat… dulu masa Piala Dunia, dia siap bwk jadual perlawanan bola dlm handbag die, siap die tulis keputusan setiap perlawan masa tu… aku?tgk bola pon ngantuk.. hahaha… tgk status2 kawan2(friends) aku kat fb…

agak2 berapa keputusan Malaysia vs Indonesia sebentar lagi Continue reading

Hasil carian :

(Visited 196 times, 5,351,489)

:: Fakta Menarik “BlOgger Friends FOrever (BFF)” ::

:: Fakta Menarik “BlOgger Friends FOrever (BFF)” ::
menggalakkn hubungan yg lebih akrab sesama blOgger 

mengeratkan hubungan antara blOgger2 yg telah jOin cOntest
(list nama peserta pd sidebar)

dapat tOpup percuma sekiranya menjadi pemenang bertuah yg dicari!

yeeee….tuan2 dan puan2… itu lah yang kite cari…. hehehehe… tadi aku bukak page blog ni kat fb, Alhamdulillah, dah 354 orang yang like page tu, so sape yang blognye diautoping tu untung la… ok, so tengok ada notification, ada orang post entri die kat blog aku, kalau join bloglist ari tu kan boleh autoping je… kang senang… xpe…len kali saya wat segmen utk offer sape2 yang nak join autoping di page blog aku ni tu… ade sape2 nak join?

ini lah die,so aku pon klik link tu… Blogger friends forever contest, so, syarat2 nye ade lah… Continue reading

(Visited 30 times, 5,351,489)

Tak sedar diri punye alongxp!!!

Huh…bunyi cam panas je kan? kalau korang la kena sound camtu… ape korg rase? sentap tu da tentu punye la kan? tapi… so far aku lom penah kena camtu lg la… paling teruk pon org xberani nak review blog aku je la… bile review pon juz ckp xde pe sgt nk komen… atau juz adjust font bsar ckit je la kot… so xde pe yg aku leh improve pon…

tapi…

yang sebenarnye…bukan tu yg aku nk citer kat sini, aku cume nk bgtau,yg follower aku da sampai 1025,

follower netword blog lak da 113,

yang ‘suke’ page blog aku da 300,(klik gamba tu kalau nak tengok)

dan pengikut twitter aku da 245 org dah…(klik gamba utk lebih jelas)

seronoknyeee… hahahaha(cam pompuan la ko ni along)

p/s: kalau korg follow twitter aku,bgtau/mention k? letak @alongxp then bgtau korg da follow… nnt aku leh follow balik…

(Visited 20 times, 5,351,489)