Alongxp.com di google plus

Ok… smlm along publish entri pasal follower dah 1600.. dan kak yong, bagitau yang google friend connect akan dimansuhkan, dan dia suggest guna create google plus atau Google+  ni… so along try la cari kebenarannya… dan terjumpa ni kat PCWorld…

non-Blogger site?(yang bukan blogger.com/blogspot kot)

  sebenarnya saya dah lama create G+ ni… tapi jarang guna… kalau nak add.. tengok kat akhir mana2 post, korang akan nampak satu kotak camni… Continue reading

Hasil carian :

(Visited 35 times, 5,372,038)

Google friend connect off, Google plus page on!!!

Ok… smlm along publish entri pasal follower dah 1600.. dan kak yong, bagitau yang google friend connect akan dimansuhkan, dan dia suggest guna create google plus atau Google+  ni… so along try la cari kebenarannya… dan terjumpa ni kat PCWorld…

non-Blogger site?(yang bukan blogger.com/blogspot kot)

 

sebenarnya along dah lama create G+ ni… tapi jarang guna… kalau nak add.. tengok kat akhir mana2 post, korang akan nampak satu kotak camni… Continue reading

(Visited 49 times, 5,372,038)

Blah la broframstone woi… bajet hebat sgt ar tu?

korang kenal die tu sape? kalau sape yg g UTHM 2 mggu lepas mesti kenal,die ni la broframestone, die bg talk kat UTHM 2 mggu lpas,kire top ar kan? dek kerana kefamousannye tu, ramai ar yg add die, tapi die ni dikatakan sombong, pilih bulu, awek2 cun je die approve, yg muke sinchan,muke ultraman die xnak approve… ape kes bro? apsal sombong sangat? ha?ha?ha?

so broframestone ni jwb la… Continue reading

Hasil carian :

(Visited 32 times, 5,372,038)