Kongsi hobi dan minat anda

Kongsi hobi dan minat anda

Kongsi hobi dan minat anda dalam entri ke 5 atau ke 6 atau entri yang ke berapa pun.

Nak cerita pasal artis yang anda minat pun boleh. Cerita pasal idola anda pun boleh.

Macam saya, antara idola saya,selain ayah saya, idola saya adalah tun dr.m.

Kongsi hobi atau minat anda macan contohnya kelab kereta ke, kelab motorsikal ke, komuniti hacker ke komuniti blogger ke, kelab fotografi ke.

kongsi hobi dan minat anda

Macam saya masa dulu, diwaktu saya ada banyak sangat masa lapang, diwaktu saya tak pandai menghargai masa yang ada, saya pernah join kelab kereta satria.

Dan dalam pada masa yang sama, saya sangat suka ambil gambar.

gambar air terjun cantik air macam kapas

Saya bermula dalam dunia fotografi dari 0, mungkin bukan kosong, mungkin dari nilai negatif. Continue reading

Hasil carian :

(Visited 139 times, 5,366,331)

69?

hahahaha… mesti ade yg fikirannya dah menyimpang bile aku letak title 69 ni kan? huhu… come on… takkan la aku nak post psl bnd yg bukan untuk tontonan umum kat blog aku nih?mmg xla kan? juz nk bgtau… follower blog haku ni dah 69 org… tggl 31 org je lg utk smp kan ke 100 org… bile da 100 org, cam aku ckp dlm post aku sblm nih… la… aku akan wat contest…. n contest tu mesti la berkaitan ngan fotografi… so kepada insan2 yg minat ngan fotografi… bersedia la anda… ngan kamera anda,xkira la kamera henset ke kamera kompak ke,dslr ke… janji leh amek gamba… hadiah tu akan disediakan…so sape2 yg berminat… sila la jenguk blog ni sekerap mungkin ye… shari skali pon ok…

(Visited 14 times, 5,366,331)

HDR…

lukisan rusa


Assalamualaikum,salam sejahtera dan salam satu Malaysia….(seronoknye dapat menaip cam biasa balik…hahahaha), hari ni hari sabtu…jam sekarang pukul 1655 waktu Banting,selangor,malaysia.

Hari ni aku xwatpe pon,bangun pagi,trus on laptop, pasang mp3, gosok gigi(mandi nanti2 ar…bukan nk kua pon,bukan maen tanah pon), sarapan hari ni,roti…yg dibakar(kot), gune sandwich maker yang aku dapat masa cabutan bertuah sempena majlis kelab guru dan kakitangan tempat aku kerja.

Continue reading

Hasil carian :

(Visited 29 times, 5,366,331)