Pengikut dah menjadi 1600

tuuuuu dia.. follower ke 1600 alongxp…

so sekarang ni kita pegi jengah pulak blog dia

AWAS : BLOG INI MENGANDUNGI BACKGROUND MUSIC

Jangan kata alongxp tak bgtau siap2 lak ye… kang ada plak yg melompat sampai jatuh kerusi tiba2 ada muzik lak kan? jom..

lepas tu kita g pulak jengah blog shazmiey, ida dan dinaz… last skali, like page Alongxp.com di facebook

Hasil carian :

(Visited 46 times, 5,367,244)

Gua follower ke 1000 blog sape?

huahaha… kan aku cakap,aku tengah gile nak follow klik ¬†join this site… cam aku nyatakan kat entri sebelum ni…1st time nih aku dapat merasa keadaan camni… jarang sangat2 dapat jadi follower ke 100 ke 200 ke 300 ke 500 ke… tapi hari ni aku merasa.. jadi follower ke 1000 buktinya…

blog sape?blog lagenda mahsuri…

Hasil carian :

(Visited 39 times, 5,367,244)

Review – adah, follower yang ke 1111.

Ok, cam yang dinyatakan sebelum ni, aku akan review blog follower yang ke 1111, tapi oleh kerana kesibukan kemelampauan, dan bile da terlalu sibuk, mood aku pon jadi tak stabil, bile tak stabil, aku takleh nk update blog aku ngan penulisan yang baik, so aku hold dulu, 2 minggu gak la aku hold,tapi sempat gak la aku print screen follower tu n follower blog adah tu,sebab aku kena  siapkn kerja dulu, dan skrg baru ok ckit, bukan la xde keje, ada, sampai bulan 8 nanti aku akan busy, tapi tu lebih kepada hal2 peribadi. Pandai2 la nk handle kan?

ok, follower ke 1111 aku adalah adah. ni printscreen blog die.

(klik gamba untuk ke blog die)

masa aku print gamba die ni, follower die dah 1020. masa aku print screen gamba follower die 2 mggu lpas, follower die ade 1010, huhu, lawa nombo tu, harap2 cepat la jadi 2020. Continue reading

(Visited 30 times, 5,367,244)

Tak sedar diri punye alongxp!!!

Huh…bunyi cam panas je kan? kalau korang la kena sound camtu… ape korg rase? sentap tu da tentu punye la kan? tapi… so far aku lom penah kena camtu lg la… paling teruk pon org xberani nak review blog aku je la… bile review pon juz ckp xde pe sgt nk komen… atau juz adjust font bsar ckit je la kot… so xde pe yg aku leh improve pon…

tapi…

yang sebenarnye…bukan tu yg aku nk citer kat sini, aku cume nk bgtau,yg follower aku da sampai 1025,

follower netword blog lak da 113,

yang ‘suke’ page blog aku da 300,(klik gamba tu kalau nak tengok)

dan pengikut twitter aku da 245 org dah…(klik gamba utk lebih jelas)

seronoknyeee… hahahaha(cam pompuan la ko ni along)

p/s: kalau korg follow twitter aku,bgtau/mention k? letak @alongxp then bgtau korg da follow… nnt aku leh follow balik…

(Visited 20 times, 5,367,244)