Dah tak ade dah…

Pagi ini, secara rasminya, facebook like fan page popup box dah diremove, so lepas ni tiada lagi gangguan hehe… ini atas permintaan seorang pembaca blog ni yang minta dibuangkan… oleh kerana page alongxp.com pon dan 1,224 orang dah like. so tak perlu lah saya nk mengejar sangat. apepon, anda dijemput untuk like fanpage alongxp.com di facebook, klik je kat bawah ni ok?




SocialPromoter

Hasil carian :

(Visited 34 times, 5,365,558)