Penangan linkin park …haish….

entri yang lebih kurang sama cam sebelum ni My December, cume yang tu simple sesangat… tadi nampak lutfi syafiq update status fb die, die letak link satu video ni… video x factor australia, mamat tu nyanyi lagu adele, then bila bukak video tu, kat related tu ada la video band yang saya minat gila dulu, linkin park…

punya la saya obses dulu, sampaikan masa sekolah dulu cara saya berpakaian cam chester dalam video in the end official, cara berpakaian tu terbawak2 smp umo 20 ke 21, penah letak nama bennington blkg nama saya dulu, smp lecturer subjek IT marah kat saya sbb letak nama ijan bennington, sebab ape dia marah? sbb die kata die bakal Mrs.Chester… cet.. perasan… hahaha… ngan lecturer pon ada kenangan yang agak manis n malu2 gak.. hahaha

 


 

tak sangka lak yang saya ni masih layan lagi lagu2 lama linkin park, bukak tadi, secara tak sedar, saya dok terhanggok2 melayan lagu2 diorg… walaupun linkin park ni dah xberapa nk cargas cam dulu, chester pon dah sehensem dulu, mike shinoda pnh buat group lain, joe hahn dah boroi… janggut n rambut rob bourdon(drummer) dah panjang, tapi bile dgr balik lagu2 diorg… mmg layan ar… huh…

bila ingat balik zaman2 sekolah, zaman belajar, zaman belum kawin… kadang jadi marah, kadang kusut, kadang tersengih sorg2 kadang menangis… tapi tulah kan? eXPerience is the best teacher kan?

 

Hasil carian :

(Visited 42 times, 5,366,331)