Edit Photo Contest by Hajar

Ok…ari tu aku jln2 kat fb cik pupu,aku tgk ade org tag die,so aku ngan rs xmalunye, nk join gak contest nih… contest yg bertajuk… Edit Photo Contest by Hajar… syarat nye xsusah…

http://storysayeawakmereka.blogspot.com/2011/01/edit-photo-contest-by-me.html

Syarat-Syarat Penyertaan

1. Tulis 1 entry pasal contest ney. Tajuk entry tersebot tules “Edit Photo Contest by Hajar”. – DONE –
2. Korang letak 1 atau 2 gambar yang korang edit tuhh. Tak kira korang edit gambar ape skalipon. – DONE –
3. Letak banner kat atas neyy dalam entry and sidebar korang. (jangan lupe link teros ke blog Hajar ye) – DONE –
4. Follow blog Hajar (wajib). – DONE –
5. Tag 2 orang kawan korang. (Pastikan dy tawu ye) – saya tag fyna dan taufiq – -DONE –
6. Tinggalkan komen korang ke entry ini ye. – DONE –

So saya mempertaruhkn 2 gamba yg diedit nih… Continue reading

(Visited 24 times, 5,372,061)

saya xleh nk jln2…

mmm…pepagi lg aku masuk keja,punch then trus g balai polis,nk bayar saman, sampai2 tgk xla ramai sgt org,so dalam pale otak aku ni,”xla lame sgt aku beratur” skali ade brother tu ckp, “amek nombo dik”,ok la…aku pon g amek nombor,tp aku tgk makin lame,makin ramai beratur, aku pon ikut same beratur, aku tgk kat kaunter tu,lpas sorg selesai,org yg beratur pastu lak berurusan… damn, ape kejadah nombo ni?kesian kat sorg akak tu,dia antara org terawal tggu,last2 die beratur jauh kat blkg aku…

pastu msk blk keje,smbl wat keje utama,aku nk siapkn kerja yg tertangguh slame berminggu2, edit gamba membe aku kawen.. huh…lame btul tertangguh nih… memula tertangguh sbb laptop rosak, pastu tertangguh sbb projek pertandingan robot lak, ni sambil wat ni,aku record ape yg aku wat kat screen nih…nnt leh dijadikan tutorial utk yg baru nk blaja photoshop. aku xla pandai sgt,tp utk ajar org yg baru nk kenal photoshop leh la…

Hasil carian :

(Visited 32 times, 5,372,061)