Cara nak ayat awek ajak….

Tertarik dengan status fb penulis blog ohpilihanku, buat saya rasa macam nak je buat kelas atau tutorial atau entri tentang cara nak ayat awek ajak….

Cara nak ayat awek ajak apa? Mesti korang harapkan cara nak ayat awek ajak main kan? Sebab itulah kata kunci atau keyword yang orang selalu cari kat blog ni.

ayat awek main cara nak ayat awek ajak

Walaupun, pada akhirnya, entri yang keluar bila orang search tu akan membawa kepada entri INI. Jangan ingat orang tak boleh kesan apa yang korang cari tau… hahahaha.

Jadi macam mana boleh orang cari benda lain? jumpa yang lain?

Itulah skill seo yang korang kena study dalam Kitab Teknik SEO ni… berbaloi-baloi beb…

Ok, kita teruskan dengan cara nak ayat awek ajak…

Continue reading

Hasil carian :

(Visited 11,034 times, 5,330,905)

Selamat datang 2015, selamat tinggal 2014

Selamat datang 2015, selamat tinggal 2014

Saya nak mengucapkan Selamat datang 2015, selamat tinggal 2014 dengan harapan tahun 2015 ni kehidupan saya dan orang disekeliling saya akan jauh lebih baik dari 2014 yang penuh suka dan duka (banyak duka dari suka sebenarnya)

Selamat datang 2015, selamat tinggal 2014

Gambar kat atas ni saya buat sempena entri Selamat datang 2015, selamat tinggal 2014 ni, satu hari jugaklah nak buat 3d yang simple ni, nampak macam senang. Tapi tak semudah itu sebab saya belajar sendiri je buat 3d guna photoshop.

domain murah

(Visited 141,082 times, 5,330,905)

Tapi susah tak beerti mustahil, sanggup ke tak sanggup je. Update entri ni adalah perkara yang saya buat sambil saya menyiapkan ebook pertama saya.

Itu pun satu perkara yang susah jugak, patutlah sangat tak banyak orang sanggup buat ebook macam yang saya buat ni. Target nak siapkan menjelang krismas hari tu tak tercapai kerana saya sangat pentingkan isi kandungan ebook ni

Tambah-tambah yang sangat detail macam isi kandungan ebook saya ni. ebook apa? yang tu kenalah rajin singgah ke blog saya ni.

Wajib tengok yang ni:

Lazada Malaysia

Use me!

Visit shopcoupons website

Hasil carian :

(Visited 178,852 times, 5,330,905)

Apa yang pasti, ebook ni akan banyak membantu ramai orang, terutama orang yang menggunakan komputer dan internet khususnya untuk berniaga atau memaparkan sesuatu.

Antara target orang yang bakal mendapatkan ebook saya ni seperti blogger, mereka yang buat pemasaran internet, peniaga online dan offline, penulis buku, tak kira penulis buku fizikal atau ebook, dan ramai lagi.

Selain dari ebook, dalam pada masa yang sama, saya tengah siapkan blog-blog yang lain.

Dan projek besar yang saya nak siapkan dalam masa terdekat adalah forum jana wang. Forum tu dah dibuka, tapi terlalu banyak nak di tambah baik. terutama sekali nak mencari calon moderator… klu sape nak jawatan tu sila bagitahu saya

forum jana wang

 

Kalau siapa yang ada buat bisnes atau perkhidmatan apa-apa sekali pun, saya jemput masuk ke forum jana wang tu, daftarkan diri, kenalkan diri di kategori yang sesuai dengan korang.

Kalau kategori korang tak ada, korang boleh kenalkan diri di ruangan salam perkenalan, dan gunakan contoh format perkenalkan diri untuk memperkenalkan diri.

Forum janawang ni disasarkan untuk semua jenis perniagaan di malaysia, target saya satu hari nanti, semua peniaga dan usahawan, khususnya bumiputera boleh berkongsi maklumat perniagaan antara satu sama lain.

Dan paling penting sekali, dapat membantu menaikkan perniagaan antara satu sama lain, jadi satu hari, tak hairan kalau orang boleh hantar laptop rosak ke kedai tayar, sebab tokei kedai tayar ada rangkaian perniagaan, dan dia boleh tolong pelanggan dia hantarkan laptop rosak tu ke kedai kawan-kawan dia.

Semoga 2015 akan jadi tahun yang lebih baik dari 2014.

Hasil carian :

(Visited 140 times, 5,330,905)

Kedai runcit online

Terfikir pasal kedai runcit online ni bila saya keluar kejap pergi kedai depan tu time kerja, terfikir kenapalah kedai tu tak buat kedai runcit online sekali? Kalaulah semua kedai runcit yang ada kat malaysia ni ada perkhidmatan beli online kan bagus.

Jadi orang tak perlu nak susah payah beratur pergi bank nak ambil duit semata-mata nak beli benda kat kedai runcit.

Contoh situasinya macam ni lah… andai kata seorang suri rumah yang ada anak berumur 6 bulan nak masak. Tiba-tiba baru perasan santan habis. Nak pergi beli, duit tak cukup pulak, kena ambil duit dulu kat bank.

Jarak kedai runcit dengan rumah dalam kurang 1 kilometer, tapi jarak bank dengan rumah dalam 5 kilometer. Continue reading

Hasil carian :

(Visited 318 times, 5,330,905)