Posts Tagged duit
Dapat income dari blog lagi nampaknya

Dapat income dari blog lagi nampaknya

Dapat income dari blog lagi nampaknya

Dapat income dari blog lagi nampaknya, syukur alhamdulillah. Walaupun tak banyak macam blogger yang dah berblog lama macam aku, tapi cukup untuk melegakan keperitan.

Ceritanya… Masa saya di KLIA dengan keluarga isteri saya untuk hantar abang ipar yang akan kembali bertugas di lubnan, saya dapat email.

Bila bukak email tu, saya tengok...

gaji dari blog – komisen mobicow ke 2

gaji dari blog – komisen mobicow ke 2

gaji dari blog – komisen mobicow ke 2

Hari ni dapt gaji dari blog iaitu komisen mobicow ke 2, kali pertama dapat bulan lepas, saya ada tulis pasal pendapatan yang saya dapat melalui mobicow kali pertama dalam entri komisen pertama dari mobicow.

Yang bestnya, pendapatan kali ni lebih banyak dari pendapatan bulan lepas.

Kalau tengok bulan lepas punya.

manakala...

Komisen pertama dari mobicow

Komisen pertama dari mobicow

Komisen pertama dari mobicow

Alhamdulillah, komisen pertama dari mobicow dah masuk ke akaun paypal saya pukul 3 pagi semalam, lama tak merasa duit dari berblogging nih.

Tak banyak, tapi cukup untuk bayar 1 dari 3 server saya untuk 1 bulan. Komisen pertama dari mobicow ni nampak tak banyak, tak sampai 10 usd pon, tapi itulah yang bagi...

Guna media sosial untuk buat duit

Guna media sosial untuk buat duit

Hari-hari ada orang guna media sosial, untuk berhubung perkara penting, serius, suka-suka, menabur fitnah, skodeng, cari keburukan orang, tak kurang juga yang guna untuk berdakwah, dan melakukan perkara baik, ada orang buat bisnes online, tapi tak semua orang guna media sosial untuk buat duit. Macam mana nak guna media sosial untuk buat duit kalau tak...

jana wang automatik

jana wang automatik

jana wang automatik kan? ade ke cara boleh jana wang automatik ni? beberapa hari (mungkin minggu, mungkin bulan yang lalu) aku ada la berbual ngan tukang kebun tempat kat tempat kerja aku ni.. cerita susahnya nak cari duit masa zaman die muda-muda dulu (umur die sekarang dah 50 lebih) cerita zaman tu macam mana susahnya...

Archives

×