Software wajib install dalam pc dan laptop saya

Setiap kali saya setup pc baru atau beli laptop baru, atau setiap kali lepas format komputer inilah senarai software wajib install dalam pc dan laptop saya terutama sekali bila saya guna windows.

 

software wajib install dalam pc dan laptop

Software wajib install dalam pc dan laptop saya

Continue reading

Hasil carian :

(Visited 231 times, 5,334,996)

Download software seo percuma

Download software seo percuma

Hari ni saya dengan tanpa segan silu dan confidentnya nak bagi korang download software seo percuma.

Korang boleh download software seo percuma ni selagi ia masih percuma. Masa saya jumpa software ni ianya masih percuma.

download software seo percuma

Jadi korang tak perlukan patch, crack atau sebagainya untuk menggunakan software ni. Ni bukan software pirate yang di cetak rompak, ianya adalah software percuma selagi stok masih ada.

Kenapa saya bermurah hati nak bagi korang download software seo ni? Sebab ada orang bermurah hati nak bagi kat saya, jadi saya rasa, saya pon patut buat benda yang sama.

Hidup ni kan cam roda, pusing-pusing, satu masa akan balik kepada kita gak, baik kita bagi, baiklah kita dapat, cuma mungkin apa yang kita dapat balik tu mungkin tak seperti yang kita harapkan, tapi itulah yang terbaik untuk kita sebenarnya.

Ok, balik semula kepada cerita software seo ni.

Continue reading

Hasil carian :

(Visited 107 times, 5,334,996)

Download Accelerator Manager sebagai ganti IDM

Download Accelerator Manager sebagai ganti IDM

Saya dah bertahun dah guna IDM (Internet Download Manager), tapi baru ni saya guna Download Accelerator Manager sebagai ganti IDM.

DAM adalah Download Accelerator Manager yang mana ianya free, yang bertindak hampir sama dengan IDM (Internet Download manager) tapi ianya percuma untuk free version.

Download Accelerator ManagerYa, dia ada versi berbayar iaitu Download Accelerator Manager Ultimate. Continue reading

Hasil carian :

(Visited 180 times, 5,334,996)