kanak-kanak digilis 2 kali,18 orang hanya melihat

Pukul 2021(8:21pm) malam tadi,aku dapat mesej melalui bbm dari sorang kawan, ayat dia macam ni “serius kejam:video minit pertama buletin utama td,memang kejam,bangang,sesiapa ┬átau mcm mana nak tengok semula video cctv td,kat china,serius,bole tengok di youtube,jika belom diremove”

aku lak bukak tv9,tak tengok tv 3, lagipun benda tu dah lepas,try search tak jumpe pulak,jumpe teks pasal benda tu je… pagi td, aku bgn awal, aku terjumpa. aku tengok balik… aku terpaksa keraskan hati utk wat snapshot ni… memang kejam diorang ni… last2 adela sorang cleaner ke ape,die mungkin nak tolong,tapi mungkin die takde kereta ke ape,lgpn ms tu tengah hujan,so die tarik ke tepi jelah.

kalau korang keras hati, sila lah tengok snapshot video ni…

Continue reading

(Visited 77 times, 5,377,839)