DIAMLAH!!!

Baru je beberapa hari lepas aku post entri bertajuk DIAM,(post bertajuk diam) ari ni, aku sampai2 je tempat keje,ada sorg akak yg baru ditimpa musibah datang mengadu kat aku,ada satu mulut busuk da bukak mulut hari ni.

(geli tak korg nk dekat ngan org camni?)

pada aku,org yg bwk cerita psl org laen,aku anggap camni lah… suke sgt nk bwk citer org laen, org tu br ditimpa musibah, dan aku jadi org tengah antara akak tu dengan sorg lagi, bnd tu aku da setlekn da ngan sorg lagi(A) tu semalam, masa akak yang ditimpa musibah(B) tu da balik,tapi si A tu ckp la…kenapa xckp sendiri,so aku nk tenteramkn keadaan,aku ckp la,”yela, org tu kan baru ditimpa musibah,mestila trauma,fobia tu ada lagi.” si B diam je la… Boleh plak si mulut longkang ni pegi sound si A pagi2 die ckp “kak,si B kecik ati ngan akak sbb xbgtau die”. akak A ni tanye la ngan aku,tul ke, aku ckp, ye…tapi bnd tu da setle…so xyah panjang2 kan lagi… Continue reading

(Visited 32 times, 5,335,148)