Stokin berdarah…

Ini bukanlah cerita seram sejuk… Along tak banyak pengalaman dengan benda2 macam tu.. just nak cerita benda ni je. Sempena krismas ni,  Kiseung Lee telah mereka satu beg darah(beg menyimpan darah) berbentuk stokin untuk menggalakkan orang ramai untuk menderma darah(baru teringat,along xderma darah lagi ni…).

stokin berdarahbeg darah

 waaa… menarik… jom kita singgah blog  panadol, cik peanut, kaloi tengok apa yang menarik kat blog diorang ni…

 

 

 

Hasil carian :

(Visited 236 times, 5,371,957)

#CelakaParty #TwtupDarahCP amende tu?

Memasing dok sibuk ngan hashtag #TwtupDarahCP kat twitter tadi… pelik gak aku, so aku tanye ngan beberapa user tu,bila n event tu,diorang kata sabtu ni, tempatnya diorg xingat,n soh aku search hashtag tu… so aku search lah, jumpa link yang membawa ke blog celakaparty, so aku bukak la entri yang ada hashtag tu… so ini lah dia…

so aku pon check buku derma darah aku, kot2 boleh join ke. Sayangnye… aku baru je derma darah bulan lepas, baru sebulan. Continue reading

Hasil carian :

(Visited 89 times, 5,371,957)

Mintak darah!!!

Assalamualaikum,salam Sejahtera dan salam 1 Malaysia, Selamat Hari Raya, maaf zahir dan batin… sebenarnye entri ni aku buat dah lame dah, dah sebulan dah siap, aku buat entri ni masa aku dok blogwalking, cari balik blogger2 yang penah komen kat blog aku… dan aku ntah camne ntah leh tersampai kat blog perisai mahkota ni… dan latest entri die mase tu bertajuk Mintak Darah~

aku tak buat entri ni masa bulan lpas sbb tengah puasa, kang mcm2 la alasan korang kan? hahaha… nak tunjuk la buku derma darah aku ni ha… buku ni aku dapat masa 1st time derma darah 6 tahun lepas, masa tu aku belajar poli dulu. mcm2 kenangan psl derma darah ni… tapi malas ar nak citer skang. Continue reading

Hasil carian :

(Visited 37 times, 5,371,957)