Rekabentuk senjata yang comel dan pelik

rekabentuk senjata yang comel dan pelik

 

kecil..boleh tembak 2 peluru skali...

kecil, panjang.. siap ada pedang

simpan dlm poket pn org xperasan kan?

 

 pisau blackjack

pisau merangkap buku lima… hebat x? 

senapang patah mini?hehe

rare x?hahaha ok, jom kita ke blog normie, iarrylr, infozi dan like page fb alongxp.com ok?

Hasil carian :

(Visited 4,666 times, 5,365,670)

12 lagi cara menghargai komputer lama anda

2-3 menjak ni, banyak artikel bahasa inggeris yang along terjemah ke bahasa melayu dan along masukkan ke dalam ni, sampai rasa cam nak buat entri dalam bahasa inggeris pulak hehehe… pigidah, SPM pon cukup2 makan je… ok, hari jumaat yang lepas, along buat entri 7 cara kitar semula barang komputer kan? ok, hari ni along nak tunjuk 12 gambar hasil penggunaan semula barang2 komputer lama anda.

1. Gelang litar komputer

tak pasti papan litar yang mana yang dia guna, tapi nampak macam motherboard. kreatif la diorang ni kan?

2. Dinasour komputer


3. Tikus robot

yang camni along dah biasa tengok…

 

4. Mesin pembancuh kopi

tiba2 rasa nak jadi macam masa sekolah dulu, cari diagram, solder ape sume… hehehe… kalau along buat,letak kat tempat keje best ni

5. hard disk harley davidson

bahan utama cakera dalam hard disk… kan?

6. Jam meja

hdd(hard disk drive) dijadikan jam untuk diletakkan atas meja… smart kot

7. Peti surat

macam nak nangis je rasa bila tgk pc mac dijarikan peti surat cam ni…

8.  Magnet Peti Ais

macam processor intel petium 3 ke bwh je… (eceh… cam terror je)

9. Plat cat lukisan

10. Kerusi motherboard

11.  Serangga ke tikus?ni tikus ke kumbang ni?

12. Cenderahati

kalau along ni kaya, along buat pendrive berbentuk processor atau processor lama tu jadi pendive… menarik kan?

ok, sekarang kita g jengah blog nuargto, line dan ecah… tinggal2 la komen kat entri2 diorg ok?

Hasil carian :

(Visited 304 times, 5,365,670)

last week vs this week…

ok, yang ni berdasarkan pada stats nuffnang… klu stats awstat tu aku suka tengok 2 minggu sekali atau sebulan sekali je…

ok, yang ni 2 minggu lepas punya…

beza kan? sbb aku tak dapat nak update kaw2 cam minggu lepas atas dasar kesihatan.

tapi xpe… korg leh jengah blog fahmi, malek dan cik qiqi… qiqi ye bukan gigi

(Visited 57 times, 5,365,670)

gambar orang-orang yang terlampau

Gambar peguam terlampau?salah, gamba pramugari terlampau?salah. Gambar guru terlampau? salah. Gambar murid sekolah terlampau?salah jugak. Gambar pembantu makmal terlampau? salah. Gambar student IPT terlampau? pon salah. habes tu gambar sapa yg terlampau?

ni ha… gambar orang yang terlampau malas… hahaha

 ni sah la peti ais orang bujang ni. ntah dah berapa lama la dah tak bukak freezer tu agaknye. Continue reading

Hasil carian :

(Visited 550 times, 5,365,670)