Tanda-tanda awek tu dah sangkut.

Tanda-tanda awek tu dah sangkut ? sangkut camne? die dah tangkap syok ke, die dah cair ngan ko ke camtu la maksudnye… entri ni boleh dikatakan rentetan entri cara pikat perempuan yang saya tujukan untuk mamat dulu… yelah… dah pikat, so mestilah kita nak tahu status proses memikat tu camne kan? dah berjaya ke belum? nak approach ajak couple terus kang takut die tolak pulak. tak approach kang takut melepas lak kan? tapi… saya n wife saya, kitorg tak pernah declare couple pon, maksudnya… saya tak pernah pon propose die nak jadi couple… lepas dah kenal setahun lebih, kitorg bertunang untuk sebulan lebih then… jeng je jeng…

ok… teruskan dengan topik… camne nak tau awex tu dah mula nak feeling ngan korg.

Continue reading

Hasil carian :

(Visited 6,020 times, 5,367,244)

oyeah… dah bukak balik…

Baiklah kawan2 semua… hari ni, bermula tepat jam 1200 tengahari tadi, sampailah tepat pukul 2300(11 malam) ni tadi, blog alongxp.com ni ditutup untuk kerja2 pengubahsuaian… FYI, sebelum ni rupa blog ni macam ni…

Alongxp.com

setelah 2 tahun lebih kekal dengan wajah blog ni… puaslah mencari wajah baru yang menarik di mata along, dok cari waktu mana yang sesuai nak buat renovation ni… akhirnya along decide create satu lagi blog hanya untuk test theme2 baru, dan akhirnya… siap pon costumize theme ni… seriusly.. susah gak nk costumize ni.. tapi bila dah siap,rasa gian lak.. rs cam nk buat lagi pulak.. hahaha… ok, skrg ni, jom kite g jengah blog2 awyn, nabihan dan makngah lak ok?

(Visited 71 times, 5,367,244)

Hadiah dah sampai…

haaa… ni lah yang aku dapat sempena memenangi GA oleh fieda… aku tiru ayat die kat sampul tu “hadiah sempoi jer… harap terima seikhlas hati…” huh… aku bukan takat terima seikhlas hati… aku terima ngan hati yang melonjak2… bukan apa hadiah yang diterima tu jadi ukuran, tapi sbb dapat sesuatu tu pn dah wat aku hepi, plus, bertambah hubungan ngan sorg lg blogger.. siap die bagi nombor telefon tu… ada sape2 nak nombor tpon fieda ni? Continue reading

(Visited 23 times, 5,367,244)

gengblogger dah kembali laaa…

Tadi tengahari masa aku membalas lawatan blogger2 yang reply komen kat blog aku, aku terperasan ade widget gengblogger kat blog tu, sayangnye aku terlupa nk printscreen blog tu… bile teringat, xjumpe2 gak… adeh… aku ingatkan blog lekat lekit,cari2 tadi tak jumpe lak, nak cari kat blog batu^nisan, asek la line tenet aku problem… lameeeee no load… last2 google chrome bgtau aku

Oops! Google Chrome could not connect

arrgghhh… tekanan aku… tak kisah la tu kan? ape yang penting? kerjasama… ye… pandai… tapi tu bukan jawapan yang sesuai sekarang ye.. jawapanye adelah, gengblogger dah ok dah skang, so leh la copy balik widgetpelawat tu(so kite leh tau sape stalk kite wakakaka) dan boleh la ping entry kat gengblogger tu… tq gengblogger… mmuuaahh… wallaa…hahaha… aku bukan gay ok…

aku dah pasang dah, korg dah pasang?

 

(Visited 87 times, 5,367,244)