Belajar buat blog guna blogspot

kalau korang nak belajar buat blog guna blogspot, saya cadangankan jangan cari saya… hahaha…

Sebab blogspot bukanlah platform yang biasa saya guna, apatah lagi kepakaran saya. memang tak lah…

Ramai yang whatsapp, telegram, tweet, dan pm saya di fb nak belajar buat blog, malangnya nak belajar buat blog guna blogspot, terpaksalah saya mengecewakan mereka sebab blogspot bukan dunia saya.

Bukannya saya tak reti langsung guna blogspot, tapi sebab jarang guna, so bila akan datang mereka nak minta bantuan tentang blogspot, pastinya saya akan membuang banyak masa mereka sebab saya kena explore semula untuk cari penyelesaian dan bantu mereka tu.

Kalau nak tips penulisan, bolehlah saya kongsikan mana yang saya tahu, tapi saya sangat sarankan dapatkan bahan rujukan untuk jadi penulis yang hebat ni.

Belajar buat blog guna blogspot

Seriusly, pada mereka yang nak belajar buat blog guna blogspot, dapatkanlah ebook yang saudara anuar ni buat. Susah payah dia reka untuk memudahkan mereka yang nak belajar buat blog guna blogspot.

 

Lebih berbaloi berbanding mengharapkan saya yang guna wordpress ni untuk ajar anda semua guna blogspot.

Tips penulisan blog:

Salah satu benda yang selalu orang terlepas padang atau pandang remeh adalah submit sitemap di Google Search Console atau dahulunya dikenali dengan nama Google Webmaster tools. Saya ada tulis cara submit sitemap di webmaster tools di blog sayablogger.com

Cara submit sitemap di Google webmaster tools

Continue reading

(Visited 76 times, 5,372,263)

RF3 World Firmax3 Malaysia bukan produk automotif

Assalamualaikum dan hai pembaca alongxp.com. Anda terpinga-pinga dengan tajuk entri kali ini “RF3 World Firmax3 Malaysia bukan produk automotif”?. Jangan bimbang, bukan anda sorang yang terpinga-pinga.

Sebenarnya, masa tengok geng best blogger network kongsi gambar pasal ranking seo untuk keyword RF3 World Firmax3 Malaysia ni saya tak faham juga. Bila baca barulah faham yang benda ni pasal contest cari duit raya anjuran blogger akma omar.

contest seo cari duit raya

Mula-mula saya ingatkan RF3 World Firmax3 Malaysia ni pasal produk automotif atau lebih spesifik lagi, minyak petrol atau minyak enjin, sebab terpandang F3 pada perkataan RF3 dan perkataan Firmax3 yang saya terbayang primax.

RF3 World Firmax3 Malaysia bukan produk automotif

Rupanya RF3 World Firmax3 Malaysia adalah mengenai syarikat RF3 World yang mengeluarkan produk Firmax3 yang tengah mencanak kat Malaysia. Continue reading

Hasil carian :

(Visited 214 times, 5,372,263)