Alongxp.com di google plus

Ok… smlm along publish entri pasal follower dah 1600.. dan kak yong, bagitau yang google friend connect akan dimansuhkan, dan dia suggest guna create google plus atau Google+  ni… so along try la cari kebenarannya… dan terjumpa ni kat PCWorld…

non-Blogger site?(yang bukan blogger.com/blogspot kot)

  sebenarnya saya dah lama create G+ ni… tapi jarang guna… kalau nak add.. tengok kat akhir mana2 post, korang akan nampak satu kotak camni… Continue reading

Hasil carian :

(Visited 34 times, 5,366,497)

Google friend connect off, Google plus page on!!!

Ok… smlm along publish entri pasal follower dah 1600.. dan kak yong, bagitau yang google friend connect akan dimansuhkan, dan dia suggest guna create google plus atau Google+  ni… so along try la cari kebenarannya… dan terjumpa ni kat PCWorld…

non-Blogger site?(yang bukan blogger.com/blogspot kot)

 

sebenarnya along dah lama create G+ ni… tapi jarang guna… kalau nak add.. tengok kat akhir mana2 post, korang akan nampak satu kotak camni… Continue reading

(Visited 49 times, 5,366,497)

Tak sedar diri punye alongxp!!!

Huh…bunyi cam panas je kan? kalau korang la kena sound camtu… ape korg rase? sentap tu da tentu punye la kan? tapi… so far aku lom penah kena camtu lg la… paling teruk pon org xberani nak review blog aku je la… bile review pon juz ckp xde pe sgt nk komen… atau juz adjust font bsar ckit je la kot… so xde pe yg aku leh improve pon…

tapi…

yang sebenarnye…bukan tu yg aku nk citer kat sini, aku cume nk bgtau,yg follower aku da sampai 1025,

follower netword blog lak da 113,

yang ‘suke’ page blog aku da 300,(klik gamba tu kalau nak tengok)

dan pengikut twitter aku da 245 org dah…(klik gamba utk lebih jelas)

seronoknyeee… hahahaha(cam pompuan la ko ni along)

p/s: kalau korg follow twitter aku,bgtau/mention k? letak @alongxp then bgtau korg da follow… nnt aku leh follow balik…

(Visited 20 times, 5,366,497)