Terasa popular lak hari ni…

Minggu lepas along dapat emel dari nuffnang… untuk jemputan ke sidang akhbar atau Press Conference bersama dengan Yuna untuk People Power ‘Online’ Concert. So pagi tadi, selepas 2 kali sesat(1st nak cari Jaya One ni.. pastu sesat nak cari Tempat ni)… along sampai gak ke the Bee kat Jaya One ni…

sampai je kat situ.. macam biasa la… ushar2 dulu… nampak ada goodie bag hotlink byk2… so try je pegi n tunjuk emel yg dpt tu sambil tanya betul ke ni tempat tu.. so mmg betul… then amek goodie bag tu, isi borang, pastu terkebil2 nk cari tempat duduk… sume meja dah ada org, so xtau nk dok mana… menggamble kan diri utk tegur sorg brother ni,”ada org x bang?saya dok sini boleh?” brother tu jwb xde org n boleh so along pon dengan rasa malu2 dudukla… so mula la berbual ngan brother tu… nama die azlan… bukan azlan n the type writer ye… die azlan author / owner bagi blog alan baik oleh kerana kat dlm tu agak bising, so sesi perkenalan tu still berjalan,tapi tahap pendengaran jd terbantut… so bro azlan ni die bg kad die… skali tgk… mak aih… ini bukan calang2 org ni… huhu… xlama kitorg bebual, yuna pon sampai…

pastu berjalan la sesi sidang akhbar/sidang media/press conference tu…

yuna pandang mana tu? hehehe

sempat lagi tu snap kasut yuna yang tinggi tak ingat…

yuna tunjuk demo untuk mendaftarkan diri untuk online concert yg dia akan perform tu…

pastu kitorg yg blogger2 ni x melepaskan peluang nak bergambar sesame sendiri… hehehe…

kak ina kl dan alan

alongxp dan cik epal? haaa… time ni la along rasa agak bangga sbb bila along kenalkan diri sbg alongxp cik epal leh ckp “owh… tau.. rs cam penah masuk blog tu” perghh… bangga siot… nasib baik along dah kawin, klu x, mau along cube kuasa mengayat yg ada pada diri ni… hahaha…

tu dia… bukan main mesra lagi cik epal ngan yuna… tapi xpe…

kitorg yg blogger lelaki ni pon nak jugak bergambar ngan yuna kan?hehehe…

masa dah nak balik tu, along ngan bro alan ni dok amek gamba tag nuffnang tu… pastu ada la satu goodie bag sesat kat situ, along dah nampak dah, dok bebual2, skali along terambik skali goodie bag tu… maknanya along dah ada 2 la.. tapi cd dalam tu dah xde dah… tinggal fail je… cd ape? cd ni ha….

haha… jeles x? DAPAT tu beb…

ok la… skrg masa untuk korg yg nk tengok virtual concert tu booking tiket tu lak… masuk ke nowyoucan.my/yuna

virtual concert akan berlansung pada 14 disember 2011 jam 8 malam.

hanya 10,000 tempat je yang akan dapat tengok konsert ni… so book skrg kat nowyoucan.my/yuna dan login menggunakan nombo tpon n fb korang… sape cepat die dapat… along pon org ke 252 register tadi… sapa lambat? xdapek den nak nolong eh… hahaha

Hasil carian :

(Visited 225 times, 5,334,993)