Kenapa orang dulu anak ramai

Penah ada orang timbulkan persoalan kenapa orang dulu anak ramai. Kalau 12 orang anak tu kira biase je…
Kenapa orang zaman sekarang anak sikit? 5 tu dah kira ramai dah… standard 2 ke 3 orang je. Well… banyak sebabnya…sempena malam jumaat ni, saya buat 1 entri malam jumaat , jom kite tengok kenapa orang dulu anak ramai dan kenapa orang sekarang tak ramai anak.

ramai anak

Orang dulu…

Wajib tengok yang ni:

Lazada Malaysia

Use me!

Visit shopcoupons website

Hasil carian :

(Visited 178,867 times, 5,334,992)

Continue reading

Hasil carian :

(Visited 680 times, 5,334,992)

Rekabentuk senjata yang comel dan pelik

rekabentuk senjata yang comel dan pelik

 

kecil..boleh tembak 2 peluru skali...

kecil, panjang.. siap ada pedang

simpan dlm poket pn org xperasan kan?

 

 pisau blackjack

pisau merangkap buku lima… hebat x? 

senapang patah mini?hehe

rare x?hahaha ok, jom kita ke blog normie, iarrylr, infozi dan like page fb alongxp.com ok?

Hasil carian :

(Visited 4,543 times, 5,334,992)