Posts Tagged com
Wajah baru dalam proses…

Wajah baru dalam proses…

Hari ni along xupdate dan tak draft entri baru pon, sebab along sibuk edit theme untuk dijadikan wajah baru blog ni… konsepnye sangat-sangat berbeza dengan theme yang sekarang ni…

adalah jugak yang sama, tapi kali ni lebih menarik rasanya…  

...

lain yang aku cari, lain yang aku jumpa…

dpd tadi aku dok search, browse,download,upload,test,remove,preview theme-theme utk blog aku ni… susahnye lak nak cari.. antara kesusahan yang aku hadapi adalah nak mencari theme yang ada side bar, pelik tak bunyi nye? kan banyak… yee… mmg banyak… dan aku nak mencari yang ada kotak2 ads skali… pastu byk theme yang lawa, xde side bar… camne...

Blog review – suhailisarif.com

Baeklah…kite kembali dengan blog review ye tuan2 dan puan2…(asal wat entri review je,mesti mood chef wan aku dtg). Ingin diingatkan lagi, kalau nak join segmen blog review ni, klik kat sini –>> saya nak review blog korang, baca entri tu, buat ape yang diperlukan, tak yah tanye kat komen “boleh review blog saya?”,”saya nak join...

Blog review – azrijohan.blogspot.com

Assalamualaikum,salam sejahtera dan salam 1 Malaysia,kembali kite dalam rancangaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan… review blog… hahaha… poyo… hehe…ok,kali ni aku nak review peserta pertama segmen review blog yang aku buat ari tu,dan masih dibuka,join la ye…

ok,ni blog beliau, klu pada gamba tersebut untuk ke blog beliau, rase2 cam sebelum ni blog die ni ada header, tak tau la die...

Archives

×