Blog kena remove ke?

gambar dari google

Marah tau kalau saya gelak bila blog korang kena remove? marah kan? itu lah yang saya rasa bila saya ping blog di fb, lepas tu ada orang komen, eh… kalau komen tak pe, tapi ni komen yang meletakkan link blog, kalau mood saya tengah baik, saya abaikan je… kalau mood saya tak cukup baik, saya akan mark as spam… kejam tak? macam kejam kan? tapi itulah law internet, bila korang buat macam tu, maksudnya korang komen dan dengan sengaja meletakkan link, itu dikira spam, kalau korang buat benda yang sama di 10 post, 10 orang yang post tu mark komen korang tu kat spam, maka url blog korang tu dah dimark search-search engine sebagai spam, antara search engine tu tentulah encik google, owner kepada blogspot, platform korang tu… Continue reading

(Visited 107 times, 5,372,265)