Boikot produk yahudi

Teterbitnya entri bertajuk boikot produk ni bukanlah kempen boikot produk yahudi tapi satu entri yang berbentuk persoalan atau pandangan.

Terdetik nak luahkan dalam blog ni bila tengok status sorang rakan fb pasal cina boikot produk malaysia.kata dia dalam tu… kalau cina boleh boikot produk malaysia kenapa malaysia tak boleh boikot produk yahudi?

Ok… mula-mula saya TERINGIN nak tahu… apa produk malaysia yang diperlukan dicina? Apa produk malaysia yang cina tak boleh nak diganti bila diorang boikot produk malaysia?

Cina… ape benda yang diorang tak boleh buat atau copy? Copyrightlah… securitylah macam mana sekali pun produk tu… ape benda yang diorang tak boleh copy atau klonkan? Even telur pon diorang boleh klonkan

domain murah

(Visited 141,089 times, 5,365,557)

Continue reading

Hasil carian :

(Visited 413 times, 5,365,557)

Kedai Apple palsu??

Seorang lelaki berjalan tingkap lalu sebuah kedai yang menyamar sebagai kedai Applebona fide di Kunming pusat bandar, di daerah Yunnan di barat daya China, Khamis, Julai21, 2011. China,telah lama dikenali dengan menghasilkan alat pengguna yang palsu, perisiandan nama jenama pakaian, telah mencapai kejayaan cetak rompak baru  Continue reading

Hasil carian :

(Visited 43 times, 5,365,557)