Posts Tagged chrome
Cara senang backup bookmark mozilla

Cara senang backup bookmark mozilla

Cara senang backup bookmark mozilla

Saya dah lama nak buat entri pasal cara senang backup bookmark mozilla ni, bukan setakat backup bookmark, dengan cara ni, kita boleh backup bookmark, history, add-ons dan seperti yang korang boleh tengok kat bawah ni.

Macam saya cakap tadi, dah lama nak tulis artikel pasal cara senang backup bookmark mozilla ni, tapi...

Google chrome untuk android baru

Google chrome untuk android baru

Baru-baru ni fon saya secara automatiknya update segala app yang ada, antara yang diupdate adalah google chrome. Biasalah tu app update, tapi update google chrome untuk android yang baru ni agak ketara la… ramai yang mengeluh… bila bukak google chrome untuk android baru ni… macam ni la rupa dia.

 

masa saya bukak chrome ni, sebab nak...

guna google chrome sebagai internet explorer

guna google chrome sebagai internet explorer

Tak faham kan maksud guna google chrome sebagai internet explorer tu? saya sendiri pon tak tau nak buat tajuk macam mana. Tapi apa yang saya nak terangkan tentang guna google chrome sebagai internet explorer tu camni.

Pernah tak korang bukak sesuatu laman web tu, keluar paparan yang mengatakan anda tidak menggunakan internet exlorer atau sila guna...

Portable software

Portable software

Kadang-kadang benda camni akan jadi kat kita, laptop tak bawak, atau kite g cc atau pergi rumah kawan atau rumah saudara mara, then kita nak buat kerja atau surf internet, masalahnya dalam pc orang tu tak ada pulak software yang biasa kita guna, macam mozilla, atau audacity, satu software untuk edit lagu atau audio, atau...

Archives

×