gile…nuffnang ni pehal?

aku rs cam mengong,blur jap tadi, da seminggu ni,aku bukak nuffnang, kat earning tu,aku letak je cursor tgk bape henget aku dpt… mmm camtu jela… selalu aku click kat analytics je…tgk dr mana org dtg, keyword je… kire wat research ar…ada peningkatan ke kan?mmm…traffic yg biasa2,average dlm 200 visitor per day… 16 haribulan ari tu je tinggi ckit 350… boleh laaaaa… Continue reading

(Visited 27 times, 5,369,759)