Pakej internet tunetalk untuk blackberry

Pakej internet tunetalk untuk blackberry

Pakej internet tunetalk untuk blackberry macam mana? Itulah yang saya tanya pada mungkin tokey kedai handphone kat kluang johor masa saya balik johor hari tu.

Ye… Saya memang orang johor… Tapi tak cukup johorean sangat la sebab saya membesar pon banyak kat selangor

Hari tu saya balik kampung kat kluang, johor,berbual-bual dengan mak saya pasal telefon baru dia tu. Lepas tu saya tanya kesihatan blackberry curve 8520 yang saya bagi dulu..

Mak saya kata ada lagi, ok, tapi kerap sangat hang segala bagai. Saya mintak lah. So untuk blackberry curve 8520 tu, saya beli satu simkad tunetalk sebab simkad tunetalk dulu ada tulis blackberry ready so saya rasa la nak beli. Continue reading

Hasil carian :

(Visited 618 times, 5,331,493)

Blackberry 7,OS baru bagi blackberry

RESEARCH In Motion (RIM), syarikat pengeluar peranti telekomunikasi popular, BlackBerry baru-baru ini memperkenalkan sistem operasi generasi terbaru mereka, BlackBerry 7.

Dilihat sebagai platform navigasi terbaik dan paling lancar, ia bakal menawarkan prestasi pelayaran termaju yang dipertingkatkan pada peranti telefon bimbit BlackBerry pengguna.

BlackBerry 7 diintegrasi bersama teknologi Liquid Graphics untuk sokongan paparan beresolusi tinggi serta pengendalian antara muka lebih responsif. Continue reading

Hasil carian :

(Visited 82 times, 5,331,493)

smartphone dan blogging,camne ek?

ari tu aku bace metro, ade la tunjuk harga iPad2dari 1499 ke 2499, sebagai penggila gadget,nak gak aku beli… Tapi bile fikir dari sudut rasionalnye…cam aku xperlu kot,cam netbook lbh murah n rasional,kalau kena curik pon, jumlah kerugian kurang ckit, smartphone lebih rasional, cam skrg aku guna n900,kalau aku ada idea, aku draft kat sini dulu, kat wordpress for nokia.

ok la…tapi skang ni da mula terasa perlukan blackberry, tapi aku tak tau ape2 psl blackberry, ade sape2 boleh tolong citer? bg link ke, komen ke, komen panjang2 pon xpe…tadahal punye…

(Visited 29 times, 5,331,493)

pencinta gadget mesti kecewa!!

mesti ramai yang ada gadget2 kan? tgk skang da ramai giler pkai iPhone, black berry, xbox 360 la… kan? bile sebut blackberry crash, ade problem, mesti korg terbayang camni kan?

pastu bile sebut apple, mesti logo ni yg korg terbayang kan?

pastu bile sebut xbox 360 atau dengar org sebut, mesti korg tau bndnye camni kan?

tapi penah xkorg bayangkn bnd2 tu yg sebenar2nye? Continue reading

Hasil carian :

(Visited 52 times, 5,331,493)