9 ubahsuai cpu yang luarbiasa tapi menarik

Koleksi gambar ubahsuai casing komputer yang luarbiasa tapi menarik

Pembakar roti? best kan?haha idea mamat yang buat benda ni datang bila isteri dia nk letak pc Pentium II die kat dapur supaya dia boleh cari resepi online… tapi disebabkan pc tu besar bagak,die kaji2, cari online, dan terhasil lah benda yang sesuai untuk diletakkan di dapur.

futurama realCasing berbentuk Bender, watak dalam cerita futurama.

komputer transformers

Pc Transformers setinggi 6 kaki ni boleh berubah kepada saiz yang kecil bina bertukar kepada pc mode… kaki die menyimpan mouse n keyboard.

windows xp

Siapa sangka kotak windows xp tu rupanya bukan setakat cd windows, komputer rupanya kan? haha

r2d2 computer

R2D2 dari Star Wars ? tak nampak langsung cam cpu…

pc piramid

pc ni seberat 3.4kg, dengan luas tapak 19×19 dan setinggi 25 inci. diperbuat dari aluminium berkualiti tinggi

domain murah

(Visited 141,091 times, 5,375,222)
Piramid.. kalau saya ada ruang yang besar, mungkin saya pon akan buat camni… hehe

Segala isi perut komputer dihimpunkan dalam tu,dan LCDnya diletakkan di pintu microwave ni

Microwave pc : kalau orang tengok dari tepi, mesti orang ingat orang yang guna ni gila sbb menghadap microwave dengan mouse n keyboard

robot perang

Terpengaruh dengan game, mamat ni membuat ubahsuai berdasarkan game Batlefield 2142

sega dreamcast

video game? bukan… ni pc… hahaha.. kaw2lah diorg ni kan?

(Visited 7,075 times, 5,375,222)

Hasil carian :

(Visited 280 times, 5,375,222)

kenangan…

korg pernah dgr lagu ni? Dayang Ku Intan & Jay Jay – Kita Insan Biasa… aku xtau la budak-budak skarang tau ke x,tapi sape2 yg sebaya aku atau lebih tua mesti tau lagi ni… top gak la lagu ni kan? aku td tengah pilih lagu nk masukkan dalam memori kad,nk letak balik dalam kereta, memori kad tu aku guna masa ada job baru nih… so skang nk masukkan balik la… tengah dok pilih2, ternampak la lagu ni… terus teringat kat seseorang… sorg gadis dan kemudian jd wanita yg pnh hidup ngan aku, kitorg pnh nyanyi lagu ni(melalak sbnrnye) ms naek motor otw balik ke kluang, n tiap2 kali aku lalu tempat tu kat highway,aku mesti teringat kat die, wlaupn die da kawen,n bakal jd mak lagi skali ngan suami baru die,n aku pon da ada gf skang, aku xkn pnh lupekn die,syg tu tetap akan ade wlaupun secubit kat dlm ati aku nih… tambah2,ngan die dulu,2 hero dah kami “publish”, muhammad andi haikal dan muhammad andi hazim, sampai la beberapa generasi akan datang, tu la bukti kasih syg aku… aah…da mule masuk mode jiwang+sentimental+tacink dan sbgnye dah… ok… jom same2 nyanyi lagu nih…

Continue reading

(Visited 34 times, 5,375,222)

photobucket tuka theme??

waaaa… photo bucket da tuka theme… kaler merah… peberet kaler haku…huhu…. Continue reading

Hasil carian :

(Visited 23 times, 5,375,222)